Navigatie
 
 
 

Teamleader klantenservice Maastricht

Wie wil ons team komen versterken?

Als Teamleader/-coach stuur je een team aan van enthousiaste medewerkers die de klanten te woord staan van onze opdrachtgever. Het betreft hier een inbound klantenservice. Door een juiste en snelle reactie of oplossing zorgen we ervoor dat de klant tevreden is en een goed gevoel bij ons merk heeft.

Ons team kent een 25 tal medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de contacten tussen de consumenten en de producten van onze opdrachtgever. Je hebt regelmatig overleg met de opdrachtgever en werkt nauw samen met je collega’s.

Waar houd jij je in de dagelijkse praktijk onder meer mee bezig?

 • Coachen en leidinggeven! Je houd je bezig met het motiveren en coachen van jou medewerkers en het voeren van en het voeren van sollicitatie-, beoordelings- en functioneringsgesprekken. Met jouw stijl van leidinggeven haal jij het beste uit jouw medewerkers. Hierbij houd je rekening met de individuele medewerker en situatie. Tevens ben je de vraagbaak voor jouw medewerkers.
 • Je bewaakt de kwaliteit van de dienstverlening en voor het behalen van de KPI’s (zoals  Servicelevel, ASA, calltijden, kwaliteit gesprekken), kan intraday bijsturen en anticipeert op real time performance van de medewerkers. Jij weet de kennis en vaardigheden van jouw medewerkers optimaal te benutten en in te zetten en voelt je mede verantwoordelijk voor het continue verbeteren van de wijze waarop de dienstverlening wordt uitgevoerd.
 • Je bewaakt en optimaliseert de huidige werkwijzen en processen. Jij weet als geen ander wat er speelt bij de klanten van onze opdrachtgever en hebt dan ook een belangrijke signaalfunctie richting de business.
 • Het geven van instructies en trainingen kan ook tot het takenpakket behoren.
 • Je voert klikgesprekken tijdens de selectieprocedures met nieuwe medewerkers in samenwerking met onze uitzendpartners en behoud overview mbt instroom. Je hebt aandacht voor arbeidsomstandigheden en ziekteverzuim en voert hierom de betreffende gesprekken.
 • Je stelt POP’s op en bewaakt voortgang hiervan middels vervolgafspraken omtrent ontwikkeling
 • Je kunt op een professionele wijze zelfstandig, tijdig en correct (complexe) operationele rapportages opmaken welke inzichten verschaffen over de prestaties en cijfers en trends van het team toelichten aan het team en management
 • Je bent iemand die onze opdrachtgever op een professionele wijze te woord kan staan en professionele prestaties kan opmaken en bespreken


What is for you ?

Als ervaren Teamcoach sta je in het hart van onze organisatie. In een leuk team bouw je samen met collega’s aan het imago van onze opdrachtgever en sta je in direct contact met hun klanten. De klant staat op nummer 1 en daar doen wij alles voor. Dit geeft jou een grote verantwoordelijkheid. Op de automatische piloot werken is er niet bij, wat jij doet is immers direct van invloed op de klantentevredenheid.

Wat bieden we hierbij nog meer:

 • Leuke ambiance en werken op een mooie plek in Zuid Limburg.
 • Een fulltime baan bij een succesvolle internationale organisatie die continu in beweging is en waar met mooie merken gewerkt wordt. Je zult je bij ons niet gaan vervelen.
 • Een goed salaris dat past bij jouw werk- en denkniveau en ervaring.
 • Een enthousiast team dat staat te popelen om kennis met jou te maken.
 • Volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden: door de groei en het succes van onze organisatie bieden we talent altijd een mogelijkheid voor verdere ontwikkeling of om door te groeien in de toekomst.
 • Een e-learning portal met een breed aanbod aan trainingen en cursussen.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.
 • Een informele, no-nonsense manier van werken: resultaat telt, maar vooral ook respect voor elkaar en een goede sfeer.

Je werkt niet alleen bij ons, maar we bieden je ook de mogelijkheid te groeien naar het niveau waar jij het beste tot je recht komt.

Ben jij die persoon met relevante ervaring in het leidinggeven en coachen van groepen medewerkers ? Ben je een teamspeler welke duidelijk aantoonbare ervaring en kwaliteiten op het gebied van Klant- en mensgerichtheid ? Dan pas je wellicht heel erg goed binnen ons bedrijf.

Ben je daarnaast ook nog gedreven en heb je ondernemingszin, je bent flexibel in werktijden maar ook in werkzaamheden en correct in mondelinge-, schriftelijke- en sociale vaardigheden ? dan bij jij het helemaal en zijn we erg in jou persoon geïnteresseerd.

Laat ons snel je CV en motivatiebrief toekomen dan maken we gelijk een afspraak om bij ons op gesprek te komen.

Solliciteer direct