Navigatie
 
 
 

Serviceadviseur Carglass – Eindhoven

Ben jij klant- en oplossingsgericht? Heb jij commercieel inzicht? En maak jij graag het verschil voor jouw klanten, door goed te luisteren en een passende oplossing te bieden? Lees dan snel verder, want misschien ben jij wel de serviceadviseur waarnaar wij op zoek zijn.
 

Functie informatie

Als serviceadviseur ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant en geef je een blijvende positieve indruk van de dienstverlening van Carglass®. Je behandelt in- en Outbound klantcontacten op een effectieve, efficiënte en klantgerichte manier. Met je commercieel inzicht geef je advies over ruitschade en de dienstverlening en verhoog je de conversie en het klantenthousiasme. Ook ben je verantwoordelijkheid voor het maken van de opdracht bon, waarbij je klantgegevens, verzekeringsgegevens, auto- en ruitgegevens in ons systeem vastlegt. Het is belangrijk dat je gemakkelijk contacten legt, jezelf kunt inleven in de situatie van de klant en goed kunt communiceren.
 

Hoe ga je het verschil maken?

Als serviceadviseur ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant en geef je een blijvende positieve indruk van de dienstverlening van Carglass®. Je behandelt in- en Outbound klantcontacten op een effectieve, efficiënte en klantgerichte manier. Met je commercieel inzicht geef je advies over ruitschade en de dienstverlening en verhoog je de conversie en het klantenthousiasme. Ook ben je verantwoordelijk voor het maken van de opdracht bon, waarbij je klantgegevens, verzekeringsgegevens, auto- en ruitgegevens in ons systeem vastlegt. Het is belangrijk dat je gemakkelijk contacten legt, jezelf kunt inleven in de situatie van de klant en goed kunt communiceren.
 

Wie ben je?

 • Je beschikt over een goed ontwikkelvermogen en over zeer goede mondelinge en schriftelijke Nederlandse communicatievaardigheden.
 • Je hebt ervaring binnen het klantcontact.
 • Je beschikt over minimaal MBO-4 werk- en denkniveau.
 • Je beschikt over uitstekende administratieve PC-vaardigheden, een empathisch vermogen en werken goed samen in teamverband.
 • Je beschikt over een positieve instelling/karakter, je bent stressbestendig, je bent klant- en kwaliteitsgericht en je hebt analytische vaardigheden en doorzettingsvermogen.
 • Overtuigingsdrang en pro activiteit staat hoog in het vaandel.
 • Tenslotte, ben je flexibel inzetbaar en in staat om zelfstandig te werken.
   

Wat bieden wij jou?  

 • Flexibele werktijden van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.
 • Geschikt als fulltime baan of parttime baan (minimaal 32u).
 • Je ontvangt de nodige apparatuur kosteloos in bruikleen voor thuiswerk (let op: na ongeveer 1 a 2 maanden).
 • Een aantrekkelijke uurloon + thuiswerkvergoeding en eventueel 12 ADV dagen.
 • Je reiskosten worden vanaf 5 KM 100% vergoedt met OV en €0,19 p/KM o.b.v. eigen vervoer.
 • Coaching en begeleiding, zowel op afstand als fysiek, omdat wij graag in onze mensen investeren.
 • Je krijgt de ruimte en gelegenheid om in jezelf te investeren. Zo kan je via de Call-IT Academy gebruikmaken van  diverse online opleidingsmogelijkheden, niet alleen toegespitst voor het effectief uitvoeren van je functie, maar ook voor het behalen van persoonlijke doelstellingen.
   

Over Carglass

Carglass® is dé specialist in het repareren en vervangen van autoruiten en het verhelpen van kleine autoschade. Schade aan je auto of bestelbus? Ingeslagen zijruiten? Een sterretje in de voorruit? Een kapotte achterruit? Wij maken het allemaal! Daarnaast herstellen we schades tot 80 centimeter groot. Onze mensen zijn echte  vakmensen. Zij stoppen niet voordat onze klanten veilig de weg op gaan. De collega’s in het land worden geholpen door een grote groep experts in Son: serviceadviseurs die klanten (telefonisch) te woord staan en ondersteunende afdelingen die zorgen dat onze servicemonteurs en schadeherstellers perfect hun werk kunnen doen. Carglass neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus via sociale projecten en met de focus op een duurzame manier van werken. Wij betrekken jou daar graag bij.Over Call-IT

We hebben het Great Place To Work (GPTW)-certificate. Uit het onderzoek van dit jaar blijkt dat onze medewerkers trots zijn om voor IPG NL te werken. We staan bekend als “een goede werkgever” waar medewerkers het naar hun zin hebben en ons ultieme doel is dat alle medewerkers ambassadeurs van onze organisatie zijn. Wil jij deel uitmaken van onze familie? Reageer dan op deze vacature!

De startdata liggen op zeer korte termijn, dus heb je interesse en voldoe je aan de eisen? Reageer dan snel.

Solliciteer direct