Navigatie
 
 
 

Word Verkoper Pur Sang Orange (M/V/X)

Orange Value Advisor
Bij Call-IT Oostende (BE)

Altijd boeiend, telkens verrassend en steeds boordevol fun. Da's werken als advisor bij Call-IT.

Oostende, de koningin der badsteden. Gekend voor de koninklijke gaanderijen, de ongeëvenaarde garnaalkroketten en het Casino-Kursaal. Maar wist je dat er ook een super contactcenter gevestigd is? Call-IT ligt op de perfectie lokatie, op wandelafstand van het station en makkelijk bereikbaar via de E40. Call-IT is sinds 1986 gespecialiseerd in een waaier kennisintensieve klantcontact diensten, zowel inbound als outbound. Bedrijven als Telenet, Unicef, Krëfel, Greenpeace, Orange of de Christelijke Mutualiteit vertrouwen ons hun klantcontacten toe. Sommige al ruim 10 jaar!

Wat doe jij?

Onze klanten bijstaan met een perfecte dienstverlening. Via verschillende kanalen sta je hen te woord. Hierin gebruik je jouw commerciële skills waar nodig om de klant verder te binden. Het doel is om die glimlach te verzilveren op het einde van het gesprek. Een oplossing op maat aanbieden waarbij je de tevredenheid van de klant centraal stelt. In alle omstandigheden blijf je kalm en professioneel. Je luistert en overtuigt de klant met goede argumenten. Je zoekt voor vragen en klachten een gepaste oplossing. Je volgt klanten op en speelt in op hun behoeften.

Wat kan jij.

Actief luisteren, klantgericht zijn en foutloos communiceren in Nederlands, Frans of beide. Mondeling én Schriftelijk!

Omgaan met stress en goed kunnen werken in team, ook al ben je zelfstandig goed in je werk.

Een probleem oplossen: daar ben je van nature goed in!

Natuurlijk doe je alles vanuit een commercieel standpunt.

Vlot werken met een computer, da’s logisch. Ervaring in Social Media is alvast een plus.

Werken doe je in Oostende of vanuit jouw thuiswerkplek. We hebben verschillende werkritmes beschikbaar, en uurroosters worden minstens 3 weken op voorhand gecommuniceerd.

Hoe start je?

Samen werken we aan jouw onboarding, zodat je de kneepjes van het vak onder de knie krijgt. De eerste weken focussen we op belsystemen, klantsystemen, werkmethodes & procedures. Het is logisch dat je dan dagelijks op kantoor bent. Eens je klaar bent voor je werk volgt een inloop-periode met intensieve begeleiding. Ook dan ben je op kantoor, zodat we jou optimaal kunnen ondersteunen. Eens die kaap succesvol is genomen kan je ook thuis werken. Hoe vaak, dat hangt af van jou én van de klant waarvoor je werkt.


Wat krijg jij?

We verwachten heel wat talenten van jou. Gelukkig krijg je er ook heel wat voor terug: niet zomaar een job, maar een supertoffe job in een groot maar hecht & collegiaal team.

De kans om elke dag te leren en te groeien in jouw rol dankzij continue coaching, feedback en trainingen. Je kan daarnaast ook gebruik maken van een groot aanbod aan e-learning modules die je helpen in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Je start met een interimcontract en een marktconform loon. Daarna - als je goed presteert - volgt een vast Call-IT contract aangevuld met extra legale voordelen zoals collectieve bonus (CAO 90), maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, woon-werk vergoeding, etc…

Ben je goed in de job? Dan zijn er doorgroeimogelijkheden binnen Call-IT naar andere functies en/of projecten.

Solliciteer direct