Navigatie
 
 
 

Werken bij Call IT

Serviceadviseur Carglass - Eindhoven

Ben jij klant- en oplossingsgericht? Heb jij commercieel inzicht? En maak jij graag het verschil voor jouw klanten, door goed te luisteren en een passende oplossing te bieden? Lees dan snel verder, want misschien ben jij wel de serviceadviseur waarnaar wij op zoek zijn.

lees meer...

Trainer contact Center - Eindhoven

De trainer bij Call-IT staat voor kennisoverdracht en de ontwikkeling van vaardigheden van Contact Center Agents en Teamcoaches, door het voorbereiden, het uitwerken van concrete opleidingen, het trainen, het monitoren op de werkvloer en het garanderen van de inwerkperiode door middel van coaching.

lees meer...

MEDEWERKER RETENTIE (BEHOUD) Sittard

Retentiemedewerker Mediahuis Limburg - Sittard

In opdracht van Mediahuis Limburg neemt Call-IT als professioneel klantcontactcenter de afdelingen Klantservices en Abonneebehoud voor haar rekening. Voor de belangrijke behoud taak zoeken wij een medewerker behoud die ons niet alleen helpt met telefoonbeantwoording, maar ook echt luistert.

lees meer...

Financial Controller

Als Financial Controller maak je deel uit van het Nederlandse Finance team en rapporteer je aan de Finance Manager Nederland. Het is een relatief klein team van 4 medewerkers, dat de volledige financiële administratie en rapportering verzorgt voor alle Nederlandse en een Belgische entiteit.


lees meer...

Klantadviseur Mediahuis Limburg - Sittard

Ben jij klantvriendelijk ingesteld en vind je niets leuker dan klanten goed adviseren? Wanneer jij uitblinkt in klanten blij maken met de juiste oplossing, dan leren we je graag kennen.

lees meer...

Word customer Value Service Advisor Telenet (M/V) bij Call-IT Weert (NL)

Goesting in een nieuwe Job?

Als customer service en verkopen je passie is, Kan jij praten als de beste, denk je proactief en wil je alles uit de kast halen om het verschil te maken voor onze klanten?

Dan ben jij wie we zoeken! 

lees meer...