Navigatie
 
 
 

Klantenservicemedewerker Betaaloplossingen

Eindhoven

Functie inhoud
De ideale ervaring voor een klant, die streef jij na. Daar sta jezelf garant voor, maar dat draag je ook uit. Want jou enthousiasmerende aanpak werkt aanstekelijk voor je collega’s. Want jij staat klaar om te helpen als ze jou gaan bellen. En daar ben jij: een rustige rots in de branding, baken van kennis en vriendelijkheid. Dat doe je met handige tools en methodes die we voor jou helemaal op stelden. Onze opdrachtgever zal je bekend in de oren klinken en is marktleider als het gaat om PIN betaalterminals en is een van de grootste spelers als het gaat om betaaloplossingen. Je staat klanten te woord zonder voorgekauwd script

Wat doe je?
Je bent sympathiek, begripvol en enthousiast, met een luisterend oor en met de antenne op scherp, zodat je signalen vlug oppikt. Vliegensvlug, zelfs.

Je krijgt kandidaten klanten aan de lijn welke commerciële vragen hebben maar het kunnen ook administratieve vragen zijn, en ruimt problemen van de baan, maar je detecteert net zo vlot met welke diensten de klant het maximum haalt uit je gesprek, hoe hij de beste deal sluit vanachter.

Met je eersteklas assistentie smeed je duurzame contacten. En of je als klantenservicemedewerker af en toe ook een mooie geste mag doen? ‘t Zal wel zijn.

Waarin zul je uitblinken?

- Zakelijke klanten die jou bellen en hun contract of product willen aanpassen of uitbreiden. Je redeneert logisch, denkt digital first, kan zelfstandig werken maar bent geen egotripper. Je hebt een commercieel trekje en denkt proactief.

- Je bent iemand die voldoening niet alleen uithaalt bij het realiseren van de wensen van de klant, maar altijd net dat extra weet aan te bieden en daar ook nog voor beloond wilt worden. Je bent iemand die computervaardig is en technische kennis (betaaldiensten/producten) snel eigen weet te maken.

- Je werkt van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 uur en 18:00 uur. Je bent 24 tot 40 uur per week beschikbaar. - Goed om te weten: Uurroosters worden minimaal 3 weken op voorhand gecommuniceerd.

- Werken doe je in Eindhoven of maximum 4 dagen per week vanuit jou thuiswerkplek.

Wat krijg je voor in de plaats?

We verwachten heel wat talenten van jou. Gelukkig krijg je er ook heel wat voor terug: niet zomaar een job, maar een supertoffe job in een groot maar hecht & collegiaal team. De kans om elke dag te leren en te groeien in jouw rol dankzij continue coaching, feedback en trainingen.

Je kan daarnaast ook gebruik maken van een groot aanbod aan e-learning modules die je helpen in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je start met een uitzendcontract en een start uurloon van € 11,00 en bovenop je uurloon een thuiswerkvergoeding. Uiteraard is er een woon-werk vergoeding als je verder als 10 km van het werk woont.

Daar waar commerciële successen gehaald worden zijn er incentive regelingen waarbij de bonus kan oplopen tot € 400,- per maand Daarna - als je goed presteert - volgt een Call-IT contract en ben je goed in je job? dan zijn er doorgroeimogelijkheden binnen Call-IT naar andere functies en/of projecten.

Hoe verloopt jouw onboarding?
Samen werken we aan jouw onboarding, zodat je de kneepjes van het vak onder de knie krijgt. De eerste weken focussen we op belsystemen, klantsystemen, werkmethodes & procedures. Dit is op locatie van de opdrachtgever in Arnhem in week 41 woensdag t/m vrijdag en in week 42 maandag t/m woensdag, deze dagen zijn verplicht. Eventuele reis- en hotelkosten worden volledig vergoedt. De overige dagen zijn bij ons op kantoor in Eindhoven.

Eens je klaar bent met de opleiding volgt een inloop-periode met intensieve begeleiding. Ook dan ben je op kantoor in Eindhoven, zodat we jou optimaal kunnen ondersteunen. De doorlooptijd van de opleiding zal in totaal zo’n 4 weken bedragen.

Eens die kaap succesvol is genomen kan je ook thuis werken. Hoe vaak, dat hangt af van jou.


De startdata liggen op zeer korte termijn, dus heb je interesse en voldoe je aan de eisen? Reageer dan snel!

Solliciteer direct