Navigatie
 
 
 

Human Resources Officer

Wil jij ons HR team komen versterken?

Voor onze afdeling Human Resources zijn wij op zoek naar een nieuwe part-time collega.

Jouw verantwoordelijkheden liggen op het vlak van ondersteuning van HR aangelegenheden voor de Nederlandse vennootschappen van Call-IT International BV en IPG Nederland BV van de Koramic2Engage groep.

Ben jij die HR officer die graag zelfstandig wil werken,  zijn/haar werkzaamheden zelf wil indelen en een mensgericht persoon is welke verbinding zoekt door dagelijks te schakelen met de managers van jouw klantteam(s) maar ook met de medewerkers zelf ?

Bij Call-IT, met Koramic2Engage als moedermaatschappij, kun je hierin volledig  jezelf zijn door HR-oplossingen te formuleren, te ontwikkelen en te implementeren. Je denkt op operationeel niveau mee met deze ontwikkelingen en geeft adviezen welke ertoe leiden dat onze medewerkers op de juiste plek zitten, hun werk met plezier doen en bijdraagt aan het realiseren van onze organisatiedoelstellingen.
We zijn al jaren Great Place To Work gecertificeerd en willen dit graag nog verder uitbouwen.

 • Een organisatie met een platte organisatiestructuur en weinig hiërarchie waardoor je snel kunt schakelen en er veel ruimte is voor eigen initiatieven en waarin je mening telt;
 • Een veelzijdige baan binnen een organisatie met een sterke marktpositie;
 • Een marktconform salaris dat past bij jouw werkervaring en de functie;
 • 24 vakantiedagen (bij een fulltime contract);
 • Pensioenvoorziening
 • Reiskostenregeling
 • Toegang tot onze online leeromgeving met meer dan 100 online of klassikale trainingen;
 • Wekelijks gratis vers fruit op het werk

Je bent een HR officer met hart voor het HR vak en een flinke dosis energie! Je bent een zelfstarter waardoor je goed in staat bent individueel te werken maar ook niet schroomt om indien nodig je collega’s te benaderen om te sparren. Je staat je mannetje en geeft overtuigend gevraagd en ongevraagd advies waarbij je alle belangen goed weet af te wegen. Hierbij schakel je gemakkelijk tussen de verschillende niveaus binnen de organisatie. Je bent stressbestendig, kan goed functioneren in een hectische omgeving en kunt goed relativeren. Je stelt het belang van het individu centraal zonder daarbij het organisatiebelang uit het oog te verliezen.


Functie eisen:

 • HBO werk- en denkniveau en je hebt een afgeronde HR opleiding;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je hebt goede kennis van reguliere HR processen rondom in-, door- en uitstroom en relevante wet- en regelgeving op het gebied van Arbeidsrecht, Arbo-wetgeving en sociaal zekerheidsrecht;
 • Je werkt doelgericht, planmatig, nauwkeurig en bent analytisch ingesteld.

Herken jij jezelf in bovenstaande en ben jij de HR officer waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan met je CV en motivatie.

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie en vragen over de sollicitatieprocedure, kan je contact opnemen met Victor Wuts, Manager HR via:
e-mail: v.wuts@call-it.com of  telefoonnummer 06-45194140

Het betreft hier een vaste positie voor 20-24 uur per week; 

Afhankelijk van het ervarings- en kennisniveau een bruto maandsalaris tussen de €2.500,- en €3.500,- op basis van een 40-urige werkweek

Een uitdagende en brede verantwoordelijke functie

Ruimte voor zelfstandigheid en initiatieven

Hoofdkantoor Weert
Standplaats Weert/Eindhoven

Bedrijfsfilm Call-IT

Solliciteer direct