Navigatie
 
 
 

Werken bij Call IT

Customer Experience Advisor Telenet (m/v) bij Call-IT Eindhoven(NL)

Goesting in een nieuwe Job?

Als Customer Experience Advisor voor Telenet bij IPG Contact Solutions maak jij elke dag het verschil voor de bestande klanten van Telenet. Via telefoon, social media, email en chat nemen zij contact met jou om hen als expert te helpen met het beantwoorden van hun telecomvragen.

lees meer...

“Medewerker Bron- en Contactonderzoek Covid-19” - Eindhoven

In samenwerking met Yource en in opdracht van de GGD zijn we op zoek naar klantenservice medewerkers ter versterking van het Bron- en contactonderzoek Covid-19.

lees meer...

Zalando Specialist Eindhoven

Ben jij een geboren fashionist(a)? Denk jij out of the box? Ben jij een echte trendsetter? Dan is onze functie van Zalando Specialist dé job voor jou!

Als Zalando Specialist behandel je een brede waaier aan vragen met betrekking tot de diensten en producten van Zalando. Naast advies geven, ben je ook gevoelig voor commerciële opportuniteiten in je gesprek met de klanten om hen zo de Zalando-lifestyle te laten ervaren.

Mode en mensen met elkaar verbinden, dat is onze taak.

lees meer...

Word customer Value Service Advisor Telenet (M/V) bij Call-IT Weert (NL)

Goesting in een nieuwe Job?

Als customer service en verkopen je passie is, Kan jij praten als de beste, denk je proactief en wil je alles uit de kast halen om het verschil te maken voor onze klanten?

Dan ben jij wie we zoeken! 

lees meer...