Navigatie
 
 
 

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij Call-IT

Wij zijn een communicatief en informeel bedrijf en we zoeken collega’s, mensen met wie het klikt. Zie je een vacature die bij je past? Solliciteer! Mocht je perfecte baan er niet tussen staan, horen we toch graag van je. Stuur ons je CV en vertel ons wat je bij ons zou willen doen. Maak ons enthousiast om je te ontmoeten!

Agent worden?

Wil je een super serviceagent of een super salesagent worden? Begin dan met het doormailen van je contactgegevens of nog liever je CV via deze site. We nemen binnen 1 week telefonisch contact met je op. Nadat we telefonisch de mogelijkheden met elkaar hebben besproken, sturen we een presentatie met daarin alles over de door jou gekozen vacature en de selectieprocedure.
Wanneer we meerdere nieuwe collega’s zoeken, maken we gebruik van een selectiesessie. In zo’n sessie neem je deel aan een aantal assesment-onderdelen. Aan het einde van de sessie weet je meteen of je kunt beginnen en wordt er direct een trainingsdatum met je afgesproken. Het komt ook voor dat er aaneensluitend een training gegeven wordt. Je hebt dus in 1 dag een selectie en een training en je kunt de volgende dag starten. Uiteraard kun je, bijvoorbeeld wanneer je een opzegtermijn hebt bij je huidige werkgever, ook later beginnen.

Solliciteren op een andere functie?

Stuur ons een korte motivatiebrief en CV via deze site. Binnen een week nadat je hebt gesolliciteerd, berichten we je over het vervolg.
Óf je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek, óf je ontvangt bericht dat we op dit moment geen passende functie voor je hebben. In dat laatste geval bewaren we je gegevens, zodat we meteen contact met je kunnen opnemen als we wél een match zien.

De gesprekken

Een eerste gesprek zien wij als kennismaking waarin we aftasten of het 'wat kan worden' tussen ons. Ons doel voor het eerste gesprek is om er achter te komen of jij degene bent die wij zoeken. En of de functie past bij wat jij zoekt.
In een tweede gesprek gaan we het nog meer over de inhoud hebben: is de functie precies wat jij ervan verwacht en ben jij ook echt de perfecte kandidaat? Een assessment en/of referentiecheck (afhankelijk van het gezochte profiel) kan onderdeel zijn van de procedure.

Afronden

Meestal zijn we er na die twee gesprekken wel uit. Wat volgt is een salarisaanbod en uiteindelijk dat jij je contract komt tekenen!

De agents worden steeds met een uitzendcontract tewerkgesteld. Na positieve evaluatie volgt binnen afzienbare tijd een contract van Call-IT. De termijn dat je dient te werken als uitzendkracht is afhankelijk van jouw inzet, prestaties en de mogelijkheden op operationeel niveau.