Navigatie
 
 
 

Arbeidsvoorwaarden

Nederlandse Arbeidsvoorwaarden

Wat kan je verwachten als je bij ons komt werken?
Hoewel onze agents onder de CAO voor callcentermedewerkers vallen, zijn de Call-IT salarissen in de meeste situaties hoger. We vinden al onze agents even waardevol, elke agent die start krijgt het bij zijn functie behorende loon, ongeacht of hij of zij op uitzendbasis begint of met een Call-IT contract. Ook onze medewerkers op ondersteunende afdelingen hebben een marktconform salaris. Iedere medewerker neemt deel aan onze evaluatiecyclus en komt op basis van de behaalde prestaties in aanmerking voor een individuele salarisverhoging. Je krijgt dus loon naar werken.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn heel volledig. Naast de standaard arbeidsvoorwaarden als vakantiegeld en reiskosten hebben we een goede pensioenregeling, aangevuld met belangrijke verzekeringen zoals een WIA hiaat verzekering en ANW hiaat verzekering. Als je een opleiding wilt volgen die je voor je functie nodig hebt, betalen wij die voor je.

Heb je specifieke vragen over onze arbeidsvoorwaarden? Bel de afdeling Human Resources: (0495) 54 77 00.


Belgische Arbeidsvoorwaarden

Wat kan je verwachten als je bij ons komt werken?
We vinden al onze agents even waardevol, elke agent die start krijgt het bij zijn functie behorende loon ongeacht of hij of zij nu als uitzendkracht begint of met een Call-IT contract.
Ook onze medewerkers op ondersteunende afdelingen hebben een marktconform salaris.
Iedere medewerker neemt deel aan onze evaluatiecyclus en krijgt jaarlijks, naast eventuele indexaties of CAO- verhogingen, op basis van de behaalde prestaties een individuele salarisverhoging. Je krijgt dus loon naar werken en je kunt je positief onderscheiden.

Secundaire Arbeidsvoorwaarden

Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn heel volledig. Naast de standaardarbeidsvoorwaarden als vakantiegeld, dertiende maand en sociaalabonnement (bijdrage in de kosten van woon-werk verkeer) krijgt iedere medewerker maaltijdcheques toegekend na 6 maanden dienstverband.

Als je een opleiding wilt volgen die je voor je functie nodig hebt, betalen wij die voor je.

Heb je specifieke vragen over onze arbeidsvoorwaarden? Bel één van de onderstaande telefoonnummers en vraag aan de receptie naar onzeafdeling HR.

Call-IT Oostende: +32 (0) 59 56 99 16
Call-IT Groot-Bijgaarden: +32 (0) 2 800 79 00