Navigatie
 
 
 

Business Principles

De filosofie en cultuur van Call-IT hebben wij vastgelegd in onze Business Principles.


Business Principle = Resultaatgerichtheid

Wij richten ons op resultaat.

Wij zijn een resultaatgerichte onderneming en we willen de beste dienstverlener in onze business zijn. Onze dagelijkse focus ligt bij onze opdrachtgevers, waarbij we denken in kansen en mogelijkheden. Ons uitgangspunt is dat zowel het proces als het eindresultaat in ons handelen altijd beter kan. Alleen zo kunnen we aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers blijven voldoen.

De dienstverlening staat altijd centraal waarbij de behoeften van onze opdrachtgevers leidend zijn. In de ontwikkeling van onze medewerkers nemen pro-activiteit, verantwoordelijkheid en daadkracht daarom een belangrijke plaats in. Zo creëren wij een winnaarsmentaliteit en genereren we toewijding en focus op ons werk. Resultaat en succes zorgen voor trots, voldoening en plezier in ons werk.


Business Principle = Passie

Wij ondernemen met passie

Wij zijn ondernemende, hardwerkende professionals met passie voor het vak. Passie is de energie die ons drijft.

Passie is een belangrijke eigenschap in onze business waar de concurrentie groot is en er veel verwacht wordt van ieders individuele performance. Passie is geen vaardigheid of kunstje. Het komt van binnenuit en ontstaat wanneer je iets doet waar je goed in bent, wanneer je jezelf doelen stelt om te bereiken en wanneer je ergens in gelooft en ervoor wilt gaan. Dit is de kern van de Call-IT cultuur.

Hierdoor kunnen onze medewerkers hun argumenten kracht bijzetten wanneer er tegenstand is wat op zakelijk vlak resulteert in succesvolle relaties met de klanten van onze opdrachtgevers.

Passie inspireert


Business Principle = Verbondenheid

Wij voelen ons verbonden

Wij geloven in een multibrand benadering van onze klanten waardoor we met een beperkt aantal sterke merken in staat zijn specifieke oplossingen te bieden voor de verschillende behoeften van deze klanten.

Naast deze “verscheidenheid” is eenheid van groot belang. Dit uit zich in de onderlinge verbondenheid tussen medewerkers van de verschillende labels.

Verbondenheid met elkaar en met onze opdrachtgevers stimuleert de samenwerking waardoor er optimaal gebruik kan worden gemaakt van de kennis en expertise van anderen. Hiermee wordt het interne vermogen om een gevoel van gemeenschap en saamhorigheid te creëren vergroot, waardoor onze dienstverlening continu verbeterd wordt.


Business Principle = Professionaliteit

Wij zijn professionals

Zowel naar interne als externe klanten streven wij naar professionaliteit. Dit komt tot uiting in onze excellente en persoonlijke dienstverlening, met oog voor detail. Professionals, dat is wat wij zijn.

Persoonlijke dienstverlening zit in ons bloed sinds de oprichting van ons bedrijf in 1986. Dit “DNA” koesteren wij, waarbij we onze historie en tradities koppelen aan innovaties en nieuwe ideeën. Kwaliteitsgerichtheid en klantgerichtheid zijn dan ook een belangrijke drijfveren binnen Call-IT.

De dienstverlening en de klant staat centraal!


Business Principle = Vooruitgang

Wij streven naar vooruitgang

Wij geloven dat alles beter, effectiever of efficiënter kan. Daarom streven wij naar een bedrijfscultuur van innovatief en creatief gedrag. Een cultuur van wederzijds leren, delen en coachen. Een cultuur van dialoog, experimenteren en voortdurende verbetering.

Call-IT is een organisatie die continu opzoek is naar de beste manier om haar opdrachtgevers te bedienen en kansen om te innoveren ziet. Wij stimuleren nieuwsgierigheid naar nieuwe ideeën en mogelijkheden. Onze medewerkers hebben allen de drive om beter te zijn dan de concurrent door de eigen dienstverlening continu te verbeteren.

Wij willen de beste zijn!