NEWS
IPG, In2com en Call-IT, de specialisten in klantcontact onder Koramic2Engage, bundelen de krachten. Vanaf 1 januari 2023 zetten we ons verhaal verder onder de naam WEngage.
 
Navigatie
 
 
 

Opnieuw in de prijzen tijdens de Telenet Awards uitreiking

Op vrijdag 4 oktober is Call-IT weer in de prijzen gevallen tijdens de Telenet Awards uitreiking! Tijdens deze geweldige feestavond heeft Telenet wederom bewezen zeer begaan te zijn met haar partners en haar 'human capital'. De wijze waarop de medewerkers in het zonnetje werden gezet en de bijzondere ambiance maakte veel los bij de medewerkers van Call-IT en zorgt voor een zeer positieve flow.

Natuurlijk zijn eigenlijk al onze medewerkers winnaars temeer omdat zij elke dag de 'klanten van Telenet' zeer professioneel en vriendelijk ondersteunen.

Dit zijn de award winnaars:

  • Maria Coseman met de titel ‘Beste verkoper Sales’;
  • Soufiane Chatbane met de titel ‘Beste Direct Sales’;
  • Tamara Roelandt; zij sleepte de ‘Customer Relations Award’ in de wacht.

Ook genomineerd - maar helaas net niet gewonnen - waren Jan van Erp voor de ‘Green Award 2013’ en Yannick Gielen voor de titel ‘Mobile verkoper 2013’.

Langs deze weg wil Call-IT nogmaals alle genomineerde collega's en award winnaars van harte bedanken en feliciteren met deze fantastische prestatie!