NEWS
IPG, In2com en Call-IT, de specialisten in klantcontact onder Koramic2Engage, bundelen de krachten. Vanaf 1 januari 2023 zetten we ons verhaal verder onder de naam WEngage.
 
Navigatie
 
 
 

Call-IT Belgium NV behaalt de Europese Contact Center Standaard (ECCS)

Call-IT Belgium NV heeft het felbegeerde ECCS-certificaat mogen ontvangen en is daarmee de eerste die het certificaat behaald heeft voor alle diensten en vestigingen. Na een intensieve audit werd het certificaat op 1 juli uitgereikt door de Nederlandse keuringsinstantie KIWA. Hiermee is bevestigd dat Call-IT Belgium NV voldoet aan de strenge Europese norm voor contact centers en geeft hiermee invulling aan haar eigen kwaliteitsdoelstellingen.

Wim Vintges, Algemeen Directeur Call-IT Belgium NV: “De kwaliteitseisen van onze opdrachtgevers en eindgebruikers worden steeds strikter. Met het behalen van dit certificaat laten wij zien dat wij de kwaliteit die wij nastreven ook daadwerkelijk realiseren. Dit is voor een belangrijk deel te danken aan de professionaliteit en inzet van al onze medewerkers.”

Bjorn Smekens, Kwaliteitsverantwoordelijke bij Call-IT, beaamt dit: “Kwaliteit is altijd een subjectieve ervaring geweest. Met ECCS hebben we kwaliteit concreet en meetbaar weten te maken. We zijn nu veel beter in staat onze werkwijzen continue te verbeteren in het voordeel van onze collega’s en klanten.”

De Europese Contact Center Standaard is een kwaliteitsstandaard voor contact centers. Klachten van Europese consumenten over de dienstverlening van bedrijven en instellingen was de reden om deze standaard te ontwikkelen. De Europese Contact Center Standaard is een officiële Europese standaard (EN 15838). De standaard stelt eisen aan leiderschap, processen, medewerkers, techniek, organisatie, besturing en integriteit. Bestaande en potentiële opdrachtgevers van Call-IT Belgium zijn door dit certificaat verzekerd dat hun diensten integer en duurzaam worden uitgevoerd met een garantie op kwaliteit.

Call-IT Belgium heeft zich in de voorbereiding op deze certificering laten begeleiden door Gideon van Melle Consultancy. Deze firma specialiseert zich onder andere in procesoptimalisaties voor customer care-organisaties in België en Nederland.

Call-IT Belgium NV
Call-IT Belgium NV is al sinds 1986 gespecialiseerd in het verlenen van een breed pakket klantcontactdiensten, zowel inkomend als uitgaand, aan gerenommeerde nationale en internationale bedrijven. Deze contacten worden door 350 medewerkers verzorgd vanuit eigen contact center vestigingen in Oostende, Brussel en Weert (NL).  Call-IT Belgium NV onderscheidt zich in de markt door een innovatieve infrastructuur, grote flexibiliteit en hoge mate van kwaliteitsbeheersing. (www.call-it.com)

Sinds 2001 maakt Call-IT, als werkmaatschappij, deel uit van het beursgenoteerde USG People N.V. USG People, gevestigd met haar hoofdkantoor in Almere (NL), is met een omzet van € 2,3 miljard in 2013 een van de grootste leveranciers van HR-diensten in Europa en biedt deze dienstverlening aan vanuit gerenommeerde merken w.o. Start People en Unique. USG People is actief in meerdere landen in Europa. (www.usgpeople.nl)

CONTACT
Call-IT Belgium NV

Wim Vintges, Algemeen Directeur
+31 6 5160 6597

Gideon van Melle Consultancy
Gideon van Melle, Eigenaar
+31 6 1910 4306