Navigatie
 
 
 

Datamanagement

  • Opschonen, verrijken en updaten van adressenbestanden
  • Klanttevredenheidsonderzoeken
  • Enquêtes

Een goed onderhouden en up-to-date adressen bestand is de basis voor het gericht uitvoeren van marketingcampagnes. Het zelf onderhouden van een adressenbestand kost veel tijd en energie en heeft vaak niet de eerste prioriteit.

Call-IT is gespecialiseerd en optimaal ingericht om deze tijdrovende werkzaamheden voor u te verzorgen, zodat u zich helemaal kunt concentreren op uw core business. Behalve dat wij uw relatiegegevens actueel houden, kunnen wij ze verrijken met aanvullende gegevens, zoals de e-mailadressen en namen van de contactpersonen.


Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheid is meetbaar.
Hoe tevreden is uw klant over uw product of dienst?
Biedt uw product de gewenste oplossing die uw klant zoekt?
Voldoet de service die u biedt wel aan de verwachtingen?

Vraagt u uw klanten om hun mening, als reactie hierop zullen zij zich meer verbonden voelen met uw product en bedrijf. Daarnaast verzamelt u belangrijke klant- en marktinformatie die u kunt gebruiken voor het winnen van nieuwe klanten. Call-IT kan dergelijk onderzoek namens u uitvoeren en aan de hand van de rapportages kunt u uw sales- en marketingplannen bijsturen en verfijnen en uw resultaten verhogen.

Enquêtes

Telefonische enquêtes zijn een effectief medium om informatie over de consument beleving en consumentervaring van uw bedrijf of product te verzamelen. Call-IT stelt samen met u de vragen op zodat wij díe informatie verzamelen die voor u van belang is. De vragenlijsten worden dusdanig opgesteld dat deze voor u eenvoudig verwerkt worden voor rapportages en evaluaties.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Neem contact op!