Navigatie
 
 
 

Consultancy

Contactcenter Staffing Consultancy

Call-IT zet haar expertise én die van USG People NV in voor het inrichten, bemensen, verbeteren en optimaliseren van inhouse contact centers. (alle vormen van klantcontact). Door middel van gerichte consultancy, coaching - en trainingstrajecten is Call-IT gespecialiseerd in het verbeteren van kwaliteit, efficiency en de ontwikkeling van medewerkers.
Onze team van trainers beschikt over ruime ervaring en expertise in het geven en ontwikkelen in trainingen op maat. Onze ervaren trainers zullen in overleg met u een training op maat ontwikkelen, welke naadloos aansluit op uw behoeften.

Detachering

Continuïteit met behoud van flexibiliteit!
Call-IT detacheert voor haar opdrachtgevers die voor langere tijd behoefte aan versterking van één of meer specialisten. Bijvoorbeeld omdat de werkdruk gedurende enkele maanden zo hoog ligt, dat zij het met eigen vaste medewerkers niet aankunnen.

Detacheren biedt een volwaardig alternatief in de vorm van gemotiveerde en hoog gekwalificeerde medewerkers.

Consultancy

De kwaliteit van samenwerken en de inrichting van interne processen zijn in veel bedrijven aandachtspunten. Call-IT heeft expertise in het vakkundig organiseren en professionaliseren van contact centers bij uiteenlopende bedrijven in de profit en non-profitsector.


Training

Naar onze mening is kwalitatief hoogwaardige dienstverlening alleen mogelijk als medewerkers de dienstverlening van de klant begrijpen. Door middel van gestructureerde trainingen zorgen wij ervoor dat medewerkers volwaardige representanten zijn van opdrachtgevers.

Onze trainers zijn gespecialiseerd in het geven van de volgende trainingen:

Lees meer over de diverse trainingsprogramma’s:

Wilt u meer weten over onze diensten?

Neem contact op!