Navigatie
 
 
 

Commercieel Callcenter Medewerker

Eindhoven

Call-IT

Ben jij een commercieel talent..? Kom dan ons team versterken!

Call-IT biedt jou een goede baan aan als Commercieel Callcenter Medewerker in Eindhoven.

Wij garanderen een prettige werksfeer, inspraak in je werktijden, voldoende ontwikkelingsmogelijkheden én daarnaast een prima salaris.

Voor onze afdeling in Eindhoven en Weert zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s voor diverse outbound projecten, waaronder een grote landelijke loterij en een webwinkel in wijn.

Als outbound medewerker ga je aan de slag in een dynamische callcenter omgeving, waarbij je voornamelijk met consumenten gesprekken aan gaat. Denk hierbij aan contractverlengingen, terughalen van klanten, nieuwe bestellingen bij oud klanten, informatie inwinnen bij klanten, verkopen van producten en of diensten etc..

Maar voor welke opdracht je ook wordt ingezet: het is altijd jouw doel om de beste resultaten te boeken. Hierbij weet je de perfecte balans tussen commercie en klantvriendelijkheid te behouden, waardoor vasthoudendheid niet ten koste gaat van klantgerichtheid.

Om goed van start te kunnen gaan in je werk als Commercieel Callcenter Medewerker, krijg je bij ons uiteraard eerst een uitgebreide en gedegen training. Tijdens deze training leer je de opdrachtgever en de producten kennen. Je maakt kennis met onze registratiesystemen en wij scherpen jouw talent verder aan..! Daarnaast wordt je gecoacht  op de werkvloer door je leidinggevende en de trainers.

Profiel Commercieel Callcenter Medewerker

Onze huidige collega’s zijn talentvol, positief ingesteld en echte doorzetters. Denk je dat deze eigenschappen ook op jou van toepassing zijn, aangevuld met een gezonde dosis commercie en ben je in het bezit van onderstaande criteria, dan maken wij graag kennis met jou..!

  • MBO werk- en denkniveau
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Basis PC-vaardigheden
  • Flexibiliteit ten aanzien van werktijden
  • Het vermogen om verkoopkansen te signaleren en te benutten
  • Heb je al ervaring als Callcenter medewerker dan is dat mooi meegenomen

Als jij bij Call-IT Eindhoven komt werken als Commercieel Callcenter Medewerker, is ons callcenter tegenover het Centraal Station jouw nieuwe werkplek. Het callcenter is goed bereikbaar vanuit Helmond, Valkenswaard, Veldhoven, Oisterwijk, Geldrop, Tongelre, Nuenen, Woensel-Noord, Best, Son, Stratum, Waalre, Aalst, Bergeijk, Heeze en Deurne.

Bij Call-IT houden wij zoveel mogelijk rekening met hoeveel en welke tijden je wilt/kunt werken! Er zijn mogelijkheden vanaf 12 uur per week tot maximaal 32 uur per week. Jouw werkdagen zijn verdeeld over de maandag tot en met vrijdag, de zaterdag is in overleg eens per 3 weken! De tijden variëren meestal tussen 09:00 uur en 21:00 uur. Op projecten waar ook ’s avonds wordt gewerkt, werk je minimaal 2 avonden per week. Indien je 16-20 uur wil werken dan hoef je maar 1 avond beschikbaar te zijn.

Arbeidsvoorwaarden

Het gaat hier om een baan voor langere tijd. Jouw inzet als Commercieel Callcenter Medewerker waarderen wij (minimaal) met een salaris volgens de CAO voor Callcenter Medewerkers (€ 9,44 vanaf 23 jaar). Maar je oefent ook zelf invloed uit op de hoogte van jouw salaris: jaarlijks worden jouw resultaten beloond met een passende prestatiebeloning.

Onze secundaire arbeidsvoorwaarden bestaan onder meer uit vakantiegeld, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en andere verzekeringen.

Bedrijfscultuur

Onze bedrijfscultuur is informeel en mensgericht.

Locatie

Eindhoven
Dommelstraat 42

Openingstijden van Call-IT Eindhoven zijn

Maandag       13:00 tot 20:45 uur
Dinsdag         09:00 tot 20:45 uur
Woensdag      09:00 tot 20:45 uur
Donderdag     09:00 tot 20:45 uur
Vrijdag           09:00 tot 15:00 uur
Zaterdag        10:00 tot 15:00 uur


De startdata liggen op zeer korte termijn, dus heb je interesse en voldoe je aan de eisen? Reageer dan snel.

Kortom, ben jij het commercieel talent waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan snel en stuur je CV en motivatie

Solliciteer direct