Navigatie
 
 
 

Werken bij Call IT

Klantadviseurs - Eindhoven

We zoeken klantadviseurs.

Ben jij iemand die het belangrijk vind om vanuit de naam van een grote omroep warme gesprekken te mogen voeren met betrokkenen van deze omroep? Bekijk dan de vacatures van Call-IT!

lees meer...

Commercieel Callcenter Medewerker Eindhoven

Ben jij een commercieel talent..? Kom dan ons team versterken!
Call-IT biedt jou een goede baan aan als Commercieel Callcenter Medewerker in Eindhoven.

lees meer...

Front Office Consultant Renault

Voor Renault Nederland, top-3 speler binnen de Nederlandse automotive-branche, zoeken we Front Office Consultants.

In deze functie behandel je op professionele wijze een scala aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van Renault Nederland. Als Front Office-consultant weet je jouwbetrokkenheid en passie voor Renault met plezier over te brengen naar de klanten.

lees meer...

Medewerker Customer & Technical Support - Renault

Voor Renault Nederland, top-3 speler binnen de Nederlandse automotive-branche, zoeken we een medewerker Customer & Technical Support.
Binnen de afdeling Customer & Technical Support verzorg je ondersteuning aan klanten en dealers op het gebied van klantenservice, technische zaken en garantie. Je komt terecht in een klein team, wat alle garantiezaken afwikkelt. Daarnaast zullen er nog een aantal administratieve activiteiten voor de afdeling Customer & Technical Support bij het takenpakket horen.

lees meer...

Teamcoach klantenservice Eindhoven

Voor onze klantenservice activiteiten in Eindhoven zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.
Geeft leiding aan een groep van klantenservice medewerkers en geeft samen met je collega's leiding aan de dagelijkse gang van zaken op de klantenservice werkvloer.

lees meer...

Customer Care Advisor TECH Telenet (m/v) bij Call-IT Weert (NL)

Goesting in een nieuwe Job?

Als customer service en de klant je passie is, dan past deze job bij jou!

Als Telenet customer care advisor Tech sta je klaar met een persoonlijke service. Je gaat in gesprek met de klant die technische vragen heeft over zijn of haar Telenet diensten (surfen, bellen, en tv kijken) Je zorgt voor een oplossing op maat en biedt nieuwe diensten aan die bij de klant passen.

lees meer...

Inbound/Outbound Sales en Service adviseur Telenet (m/v) bij Call-IT Weert (NL)

Goesting in een nieuwe Job?

Als customer service en verkopen je passie is, dan past deze job bij jou!

Als Telenet Advisor werk je op verschillende customer service en commerciële in- en outboundprojecten. Hierbij is je doelstelling om op een klantgerichte wijze nieuwe en bestaande klanten de Telenetproducten te laten aanschaffen die het beste bij hen passen.

lees meer...